.

Добре дошли! Без значение дали сме се срещали в залата за йога, или тепърва ни предстои да практикуваме заедно, радвам се, че сте тук!

Нека Ви споделя малко повече за себе си и какво ме доведе по пътя на йога практиката...

В йога класа, който посетих при моя първи учител от Индия ме впечатли сериозното физическо натоварване, носещо със себе си мигновения успокояващия ефект върху ума. Тази комбинация беше изключително интересна за мен и скоро постоянството в практикуването ме накара да видя невероятни промени първоначално на физическо, а след това и на ментално ниво, които ме накараха да направя следващата крачка и да премина първото си обучение за учители по Ащанга Виняса Йога. Веднага след това имах шанса да започна да водя класове, които благодарение на подкрепата на всички мои ученици станаха едни от най-посещаваните групови занимания в залата тогава.

Това ме накара да продължа да разширявам познанията си за тялото, движението и дъха, и да премина 200-часов курс за йога учители към Yoga Alliance, с който благодарение на невероятните ми учители наистина успях да погледна на йога по нов начин и да си отговоря на много от въпросите, от които се интересувам както като ученик, така и като йога учител.  

 

Важно е всеки, който още не е пристъпвал прага на йога студиото да знае, че човек не се нуждае от невероятна гъвкавост, за да практикува, а от желание просто да направи първите си стъпки на постелката без очаквания и да даде време на тялото и ума си да развият потенциала, скрит в тях.